Du er her: HomeBestyrelsen

Bestyrelsen

Bestyrelsen vælges på generalforsamling (marts/april måned). Generalforsamlingen vælger formanden og 4 bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter.

Se bestyrelsesmedlemmer under menupunktet  >Bestyrelsen >Bestyrelsesmedlemmer

Kontakt bestyrelsen for Alléparken blok B & C via e-mail, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller via bestyrelsens postkasse, Maglekildevej 9, stuen, 1853 Frederiksberg C.

Vedr. ventelister og salg af lejligheder sendes e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller brev til bestyrelsens postkasse.

Vær opmærksom på, at Alléparken B & C dækker ejendommene Maglekildevej 7-9, samt Frederiksberg Allé 80-86 og 88-94.

Bestyrelsen nedsætter udvalg alt efter hvilke behov foreningen har.

Ønsker om tilbud om deltagelse i bestyrelsens arbejde/opgaver:

Har du lyst til at hjælpe til, eller har du et bestyrelsesmedlem i maven? Kontakt formand Jan Reitov eller andre fra bestyrelsen, hvis du har noget du har lyst til at hjælpe til med eller hvis du har interesse i at stille op til bestyrelsen.

Mulighed for uddannelse:

Sommeren 2010 blev vi meldt ind i ABF (Andelsboligernes Fællesrepræsentation). Som bestyrelsesmedlem og som suppleant har du mulighed for at deltage i kompetencegivende kurser ift. bestyrelsesarbejdet.

Log på/af som redaktør

Gå til toppen