Du er her: HomeBestyrelsenUdvalg

Udvalg

Generalforsamlingen besluttede i 2011, at bestyrelsen opretter og nedlægger udvalg efter behov.

I Alléparken har vi pt. to udvalg, der fungerer som klubber under bestyrelsen:

1. Hobbyklubben

I kælderen under Frederiksberg Allé 88 er Hobbyklubbens lokaler. De er for alle Alléparkens beboere, og består af Entré, spisestue og køkken/dagligstue - i tilknytning til lokalerne er der et bibliotek og lokale med bordtennisbord og bordfodbold. Der er desuden et værkstedslokale. Toilet findes på gangen ved lokalerne. Der er adgang til lokalerne med vaskenøglen.

Lokalerne må benyttes mellem kl. 08.00 og 24.00. Klokken 24.00 skal der være lukket og slukket overalt. Børn under 12 år må kun opholde sig i lokalerne sammen med voksne. Der er adgang til lokalerne fra gårdsiden/kældernedgangen. 

2. Motions- og tumlerum

I kælderen under Frederiksberg Allé 80 er der Motions- og tumlerum, der kan anvendes til fitness mv. Lokalerne er for alle Alléparkens beboere. I motionsrummene er der et løbebånd, to motionscykler, to cross-trainere, en romaskine, stepbænk, ribbe, vægte, fitness-måtter og -bolde mv. I tumlerummet er der klatrevæg, ribbe, ringe og forskellige tumleredskaber. Der er adgang til lokalerne med vaskenøglen.

Lokalerne må benyttes mellem kl. 07.00 og 21.00. Børn skal være sammen med en voksen. Der er kun adgang til lokalerne fra gårdsiden/kældernedgangen.

 

Har du en god íde eller lyst til at deltage i arbejdet i et arbejdsudvalg, så kontakt os endelig.

Gå til toppen